Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara daje skrzydła,
Miłość daje dotyk,
Ciemność znów odsuwam,
Choć mnie do niej ciągnie.
Czekam dziś na ciebie..ale nie przychodzisz..
Znowu będę sama. Zapomnę o niebie,
I ciemności znów otworzy się brama,
I mnie zawoła,
A ja przyjdę, ciemnością kuszona.
I padnę ciemności, w ramiona.
słowa: Czarny Anioł

1133 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!