Menu
Gildia Pióra na Patronite

dachy tego świata

w galerii - galerianką
na plantach - plantatówką
portalach - portalówką
wszędzie za bony, albo
na żetony

wybór
należy do ?
skrzypka na dachu

no i co
zrobi
napalony
skrętami nocy i dni
gdy zemdli smak
przesłodzonej
cukrowej waty

http://www.youtube.com/watch?v=CD_hAujgt0A

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    20 October 2014, 21:05

    e tam Li , kogo ?
    posłuchaj skrzypka jak pięknie gra

    ~Astron
    he he jak się zagapi :) to najwyżej
    smyczkiem zawadzi albo coś :P