Menu
Gildia Pióra na Patronite

O ludziach

We współczesnym świecie,
zapominamy o miłości,
każdemu złamiemy serce
by doznać chwili wątpliwej przyjemności.

Nie mamy wartości,
sumienie nam nie straszne,
bo w pogoni za dobytkiem,
zatracamy się na zawsze.

Nie bądźmy tak zuchwali,
niech serca nasze z kamieni,
na nowo ożyją,
a świat na lepsze się zmieni…

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • miramija

    10 July 2012, 00:47

    Smutne i dużo w tym prawdy...

  • misiek45

    10 July 2012, 00:32

    Tekst daje nam do myślenia jak żyjemy i dokąd zmierzamy-pozdrawiam serdecznie i miłej nocki

  • 10 July 2012, 00:15

    Nie dramatyzujmy.