Menu
Gildia Pióra na Patronite

mięso armatnie

we mgle
życia skowyt
krwawy deszcz
nie daje opamiętania

WALCZ !

co z tego że nie chcesz ?

WALCZ !

do ręki dostałeś broń
więc idź
tam stroi taki jak ty
w innym mundurze

WALCZ I UMIERAJ !

nie pytaj dlaczego
nie znaczysz nic

jutro
jak przeżyjesz
dostaniesz medal

jutro

jak przeżyjesz

WALCZ !

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących