Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mgła

We mgle
Jak ślepcy
Dążąc do czegoś
Bez celu błądzimy
W sercu rozpalona
Nadzieja z nas bucha
Lecz w końcu
Wygasa w zimnej mgle
A my błądzimy sami
W ciemnościach
Naszych ponurych myśli
Nie widząc sensu
Mgły
I swojego istnienia

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    27 October 2016, 21:09

    czasem bywa i tak
    pozdrawiam.