Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sercem pisane*

W cieniu
swoich pragnień
gdzieś za
morzem
pełnym strachu
ukryty jest
skarb który czeka
aż po niego sięgnę.
Nie chcę go spłoszyć
bo wciąż czeka
tam na mnie
tkliwym miarowym
rytmem odlicza
moje kroki.
https://www.youtube.com/watch?v=uRxsVP5HQA4

65 970 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    30 December 2017, 17:55

    Witaj wiem wiem haha;)P dziś zaszalałam dziekuję Adnachielu ;)

  • Adnachiel

    30 December 2017, 17:00

    Jak fajnie tu dziś od Twoich słów.
    Ale to chyba tako prezent na koniec roku :)
    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam :)