Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** trzy metry nad niebem

w ciemna noc
gdy zgasły już światła miast

tylko gwiazdy mieniły się
w oczach Naszych

staliśmy wpatrzeni jak dwa żywioły
spragnieni pierwszych muśnięć skóry

złączone usta głodne pocałunków
rozkoszne ciał drżenie

w objęciach twych ramion z piór
jak róża płatki tak ja rozchylam
najsekretniejsze skrawki swego ciała

zatraceni w czasie
trzy metry nad Niebem

My...

Kochanemu ... Nღ

31.03.2016
Malusia_035

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    31 March 2016, 13:47

    Piękna dedykacja i te podniebne spacerki , rozbudzasz wyobraźnię :))

    Pozdrowionka :))**