Menu
Gildia Pióra na Patronite

Titanic

W ciemną cichą noc uczucie się zrodziło ,
Jasny płomień , nadzieja , to świat oświetliło,
Lodowa niespodzianka to przybywa to znika,
Każdy człowiek chodź mały , ma własnego Titanica.

15 555 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!