Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy padał deszcz

wciąż twym szeptem
drży wiatr
zapachem przesiąknięta
poduszka
odeszłaś wraz ze świtem
gdy padał deszcz

nie obudzi mnie
kawy mocnej zapach
pocałunku ciepło
i uśmiech anioła
bo odeszłaś wraz ze świtem
gdy padał deszcz

nie otwieram oczu
wsłuchując się w szum za oknem
pod powiekami
twój mając obraz
zapominam na chwilę
że odeszłaś wraz ze świtem

gdy padał deszcz ...

159 529 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 12 August 2012, 11:09

    @Ronin90 - dziękuję za uwagę :)
    @Insomniaa - dzięki za słowa przemiłe :)

  • Insomniaa

    12 August 2012, 10:41

    Na własnej skórze można odczuć rozpacz, smutek, tęsknotę.