Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głód Miłości

Wciąż go czuje,
I od tego już wariuje,
Chcę zaznać miłości,
Tej słodkości i czułości,
Nawet czekam na zazdrość,
Nie mam jej dość,
Choć na nią czekałam,
Nigdy jej nie zaznałam,
Tej miłości,
I zazdrości,
Przecież nie ma miłości....
...Bez zazdrości,
Nie wiem jak to smakuje,
Bo świat wokół mnie ciągle wiruje,
Nadal na nią czekam,
Mam nadzieje, że się kiedyś doczekam

164 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!