Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pełnia.

W blasku księżyca skąpana.
Srebrną nicią przeznaczenia wabiona .
Ku jego obliczu.
Odrywam się od życia.
Bólu...
Smutku...
Cierpienia …
I ulotnego szczęścia.
Szukając nadziei w jego poświcie.
I mroku nocy.

6269 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!