Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cytaty... ;)

Uwielbiam dzielić się
uczuciami w jedyny
dobrze znany sposób
gdzie doskonale cenię

Anonimowość kreśląc
parę życiowych wersów
które kieruję do ludzi
o podobnym rozumieniu

Głębi ukrytej w słowie
gdzie nieistotna jest
pozostawiona opinia
a sama więź z autorem...

Dziękuję...
23.09.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    27 September 2014, 18:51

    Agnieszko no tak poniekąd masz rację ;)
    Ale nie wie kim jest ten autor ;)
    Buziak ;)

  • Pechowa_

    27 September 2014, 18:03

    Elu dziękuję ;)

    Renatko ;) Rozumiem ;)

  • Okterka

    27 September 2014, 17:23

    Czując więź nie dam opinii ;))

  • Naja

    24 September 2014, 21:19

    Lubię i cenię tę więź Aniu. Również dziękuję :-)))

  • Pechowa_

    24 September 2014, 15:13

    Basiu a dziękuje ;)
    Ściskam ;)

  • Pechowa_

    23 September 2014, 20:17

    Krysiu a nie dziękuj ;)
    To Ja dziękuje, że spotykam codziennie wspaniałych ludzi tutaj ;)

  • krysta

    23 September 2014, 20:17

    Dziękuję, że mogę Cię Aniu czytać:)
    Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    23 September 2014, 20:16

    Ewelinko odsyłam serdeczny uśmiech ;)
    Aniu dziękuje ;)

  • Elizabetta

    23 September 2014, 20:14

    :)