Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utracone chwile
Stłumione
Uwięzione
Schowane głęboko
Prawdziwe przemyślenia
Uczucia zdeptane
Zapomniane
Dawne jęki duszy
To zawiła droga Prowadząca do nikąd
Ślepa ulica
Pułapka
Dla naszego szczęścia

4261 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!