Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawirowanie..

usiadłem na karuzeli
zawirowanie zawieszenie
traf mimo niechęci
do dali odfruwam

chcę dotykać ziemi poza granicami
nie do mnie należą
bywam daleki

spoglądam prosto w oczy
siostro bracie
pokonałem przestrzeń
wracam z daleka

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • marka

    19 November 2010, 10:09

    Ciekawie ujęte i rzadko spotykany temat.
    Pozdrawiam.