Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślady w kałuży

u mnie pada już od miesiąca
i nie oglądam tu gwiazd
nieświadomie po starych bliznach
wracam z zamkniętymi oczami

czasem widuję nasze ślady
na kamiennych plażach
obcych miast

uciekam wtedy od siebie
i chowam głowę w piasek
między moimi wierszami

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    25 January 2015, 18:44

    całkiem prawdopodobne...

  • fyrfle

    25 January 2015, 16:46

    ...nasze prawdziwe ja?

  • giulietka

    24 January 2015, 15:12

    Każdy z nas nosi w sobie jakąś tajemnicę, Nikolas.

    Mirku, uciekamy tam, gdzie nas niesie...

    Pozdrawiam i dziękuję za opinie.

  • fyrfle

    24 January 2015, 14:02

    Trafiło do mnie, choć ja uciekam do lasu.