Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny Punkt.

Umieram...

a może tylko chcę umrzeć?
przecież żyć... To jak...

Chciałbym żyć.

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • RozaR

    21 February 2014, 07:29

    Weź i rozwikłaj pokręcone odczucia krasnoluda.

  • scorpion

    21 February 2014, 07:24

    Jeszcze nie zrozumiałeś poezji.

  • RozaR

    20 February 2014, 22:34

    Jeszcze nie umierałeś naprawdę.

  • Naja

    20 February 2014, 22:18

    Prawda.

    Umierasz...
    czy chcesz, czy nie, musisz.
    Żyć w zdecydowanej większości każdy chce, ale nie każdy może...
    Żyjesz.

    Są wielkie powody do radości :-)))