Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strużki.

Ukryłaś się
w potokach
a może tak tylko
co jakiś czas wypływasz
powoli znikając
aż zostanie już
suchość
i pył pustkowia

81 793 wyświetlenia
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    7 January 2014, 13:58

    To uważaj, raczej wolę monogamię ;]

  • onejka

    7 January 2014, 09:42

    scorpion, ja kocham Twoje wiersze

  • luterin

    1 January 2014, 19:47

    I ten piękny...