Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

ukryj mnie w twych ramionach
przytul serce
ja tak bardzo tęsknie

wiesz
szukam twego śladu
wśród tysiąca gwiazd
ale ciągle daleko
za daleko na miłość

pojawiasz się
i tylko widzę twój cień
rozmazany na szkle
nie rań już mnie proszę

Tak blisko już noc
przyjdź
i zabierz w głęboki sen
nie pozwól obudzić się
chcę spać w twojej miłości

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    10 October 2015, 21:55

    Piękny choć smutkiem pisany

    Pozdrawiam Serdecznie :)

  • aloya

    8 October 2015, 09:13

    Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam

  • jedna_łza

    8 October 2015, 00:22

    Piękny , tęskny wiersz.. Pozdrawiam :)