Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Ukoronowanie dźwięków,
muzyczne ciszy misterium,
głos świata,
zanieczyszczony przez ludzi.

Szum liści wśród wiatru,
głos rosnącej trawy,
zagłuszony przez ludzkie obawy,
pierwotny śpiew natury, miłość!

2877 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • misiek45

    19 October 2012, 10:56

    Nigdy nie myślałam o miłości w ten sposób,ale cenię sobie zdanie innych na ten temat-pozdrawiam serdecznie:)