Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli to czytasz, to znaczy, że już jesteś spóźniony

uciekałem całe życie
choć tak bardzo pragnąłem
teraz ją spostrzegłem
zrywam się do walki

puk puk
przyśpieszony oddech
puk puk
cios na odlew
puk puk
znów chybiony
puk puk
leżę skrwawiony
puk puk
widzę ciemność
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

biegnij
drugiej szansy nie będzie

48 115 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!