Menu
Gildia Pióra na Patronite

co ja wiem o miłości

tylko tyle co słowa w wierszu

gdy odchodzisz wciaż oddychać mogę
i serce w piersi nadal się tłucze

tylko dzień i noc
pozostają niczyje

martwe krajobrazy

nie nie to tylko cieni gra

miłość po mlecznej drodze się tuła

nie przyzwyczaja się

oczekuje

http://youtu.be/sBVDGYuCe_I

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    19 January 2016, 19:23

    Ciesze sie Cris
    Serdecznie pozdrawiam

  • Cris

    18 January 2016, 17:44

    Zatrzymał mnie..bardzo ładnie zapisany...
    Pozdrawiam :)

  • motylek96

    18 January 2016, 17:42

    Dziękuje
    Pozdrawiam

  • nicola-57

    18 January 2016, 13:50

    wiersz godny uwagi