Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kropka nad i

Tylko jeśli mnie zabijesz,
zdołasz kochać nad życie.

A wtedy wszystko się skończy,
bo nie będę już nigdy umierać.

To nie jest wcale takie trudne
patrzeć jak znika się wśród żywych,
kiedy nie czuć krwi na dłoniach.

147 033 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących