Menu
Gildia Pióra na Patronite

W domu wszyscy zdrowi

tylko ja z czasem chodzę
po ścianach
snuję domysły

nie jestem

147 033 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 28 December 2012, 09:27

    intruder :)

    sprajtka, wskazówki czasami tak po prostu...
    Nie pasują do zegarów, jakie mamy.
    O dopasowanie - trudno. W tych czasach...

    R., no to czołem, jak już sobie.

    Irracja, może.
    A może to ten czas, kiedy trzeba pakować walizki. ;)

  • Irracja

    28 December 2012, 07:08

    ... dzisiaj, by być zdrowym moralnie... trzeba być psychicznie chorym...

    ;-)

  • sprajtka

    27 December 2012, 21:28

    Dam Ci wskazówkę ponadczasową gdyż mam jedną na zbyciu;)

  • intruder

    27 December 2012, 21:26

    wiersz... hmmm trudno tu o sensowny komentarz.

    parkur hahaha mega ;D

  • 27 December 2012, 21:25

    Na trochę - to już za późno.

  • 27 December 2012, 18:17

    Też tak mam.