Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tyle wspomnień, które utraciliśmy w płomieniach
Tyle rzeczy, których już nigdy nie ujrzymy
Tyle uczuć, których już nie odtworzymy
Wszystko to, co było, co nas łączyło
Spoczywa pod naszymi stopami.
Tyle intymności zniknęło zbyt szybko
Tyle spojrzeń zabrakło w tak krótkim czasie
Tyle delikatności wyparowało tak nagle
Wszystko co było bardzo potrzebne
Spoczywa wdeptane w ziemię.
Tyle kłótni, które wszystko zepsuły
Tyle niedopowiedzeń, które przybyły
Tyle osób, które to wyniszczyły
Wszystko, co nas tak szybko zniszczyło
Powinno spoczywać daleko za nami.
Taka wielka miłość, jaką Ciebie darze
Taka wielka miłość, jaką czuję do Ciebie
Taka wielka miłość, jaka była między Nami
Nigdy nie powinna uciekać
Nie powinna spoczywać gdzieś w głębinach.
Czy już nigdy nie spojrzysz na mnie, tak jak dawniej?
Czy już nigdy nie poczujemy tego uczucia?
Czy już nigdy nie będziemy tacy sami?
Wiem, że przyszłość jest w naszych rękach,
Jednak my nie jesteśmy już tacy sami.
Choć powinniśmy walczyć o miłość.

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!