Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Rozmowa"

- Tyle już masz z czasu mego
w dłoni,
- tyle spraw...
- już nie wiem czy ukryję
resztki tajemnic
- wciąż ciebie odkrywam...
- nawet ot tak - niechcący,
- lecz jestem...
- jesteś, jak miód krzepiący,
chwytasz chwile złe...
- ... i zamieniam je...
- w ułamek szczęścia
- jest dobrze...
- jest świetnie,
tyle już masz z czasu mego
w sobie.-

21.I.'03

507 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!