Menu
Gildia Pióra na Patronite

s k r a j n o ś ć

tyle ile wynaturzeń
uroku
blasków nocy i dni
kontrastów
spaleń i samobójstw

ile zebr na przejściu
myśli nagich
życia w klubie
nadziei w szpitalu

skrajnością nazywaj
obłędną
łzami bezdomnego
z dworca pustyni

okrąg poszukiwań
pętla tłem mojego umierania

17.3.15

509 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
  • 27 May 2015, 18:41

    Bardzo ciekawy tekst.