Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tygyrsie łzy- złudzenie

tygrysie łzy ulatują
w przestrzeń
ręce załamane
uginają się od ciężaru.

w sercu skwar...od pożaru
namiętności.

promienie słońca chłodzą żar rosy o świcie
bo przepięknie kochasz życie.

życie u boku ukochanej kobiety
wyśnionej nimfy....ułudy poety

1602 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!