Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty i wiatr, i słowa, i cisza ...

tych kilka słów
czy wiesz ?
niczym szept
anielskich nut

tylko ty
w półmroku latarni
umiałaś
w spokój przyoblec
zmęczone serce

piszę wciąż od nowa
ten list
a na nim dwa słowa
czy wiesz ?

więcej …nic

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    2 February 2016, 18:03

    wymowny, bardzo ładny.

  • 1 February 2016, 19:14

    ...oczywiście, anielskich.

  • 1 February 2016, 18:40

    W tytule wystarczyłoby " ty i wiatr". Tak, z małej litery, żeby być konsekwentnym.
    (...) szept angielskich nut (...) hmm, trochę niebardzo.
    Całość mi się podoba. ;)