Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szept

Twój szept rozbrzmiewający w mojej głowie.
Powiedz "żegnaj" swojemu człowieczeństwu będąc tu przy mnie, stań się dzika i wolna jak wiatr w polu. Lecz pamiętaj, jutro, gdy wstanie świt znów będziemy sobą, wszystko wróci do normalności i znowu będziesz zwykłą dziewczyną z sąsiedztwa.

1567 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!