Menu
Gildia Pióra na Patronite

[*]

Twoja córeczka, gdy na nią patrzyłeś łezka w oku się kręciła.
Wiele razy zawodziła, ciepienia przynosiła.
Wiele razy przepraszała za swoje samolubne działania.
Nadeszła chwila rozstania.
Śmierć zawitała .
Odszedłeś tak bez pożegnania .
To był moment . Jedna chwila .
Budzę się, Ciebie już nie ma .
składam ręcę do modlitwy .
Wybacz mi rozczarowania .
Mogę pisać dużo więcej,
błagać Cię o przebaczenie.
Nic już jednak nie zmienie

2437 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • Sylwia Friday

    10 December 2012, 08:30

    Nie musisz prosić o wybaczenie. Rodzice zawsze wybaczają.

  • scorpion

    10 December 2012, 01:37

    widze cierpienie... Bardzo swieze i przerazliwe.