Menu
Gildia Pióra na Patronite

dom

tu takie ciepło jest niewymowne
odrapanej starej elewacji
pająka na świeżo odnowionej ścianie
piasku pod wycieraczką

to miejsce rodzinnej historii
zapisanej pod kolejnymi warstwami tapety
uśmiechu i szczęścia
łez i żalu

moja oaza
w której na nowo
rozpalam ognisko wzajemności

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Naja

    25 July 2014, 23:24

    Piękne wersy :-)

  • dana1596

    25 July 2014, 20:12

    nic więcej tylko się wtulić w ciepłe bambosze i...żyć...żyć
    :)
    Pozdrawiam cieplutko