Menu
Gildia Pióra na Patronite

anwụ anwụ

Tu nie słucham, tu patrze.
Tu nie czuje, tu nie pragnę.
Ty, Twoja obecność, mój świat.
Wszystko jest TU...
Wśród zniczy zapachu, wśród gęstego w powietrzu smutku.
Tu jest mój promyk uśmiechu pod grubą warstwą żałoby.
Te miejsce na zawsze Twoim domem, a moim wewnętrznym spokojem...

23 460 wyświetleń
329 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!