Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

tu jest ciemno
niezrozumiałe cienie
dookoła tkwią
kręcę się w kółko razem z nimi
tańczymy w rytmie łez
a serenada strachu
uzupełnia kąty ścian
nie te dźwięki nie łączą się z powietrzem
jesteśmy tylko my
i jak uwierzyć?

1629 wyświetleń
25 tekstów
2 obserwujących