Menu
Gildia Pióra na Patronite

jedyny

tracę kontrolę nad swoim ciałem
nic już po mnie nie zostało
rajskie uniesienie i ty na piedestale
jesteś jedynym, którego pragnę

dotknij mojej naznaczonej skóry
zaciśnij zęby na spierzchniętych wargach
połączenie potarganych serc naszych
jedyny, dla którego skoczę w przepaść

potrzebuję mężczyzny z krwi i kości
to musi stać się prawdą, bo powoli znikam
nieśmiało przekonuję cię do siebie
bądź już, proszę, do końca świata lub dłużej

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!