Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walczące uczucie

To uczucie pełne smutku
kiedy Ty kochanie jesteś w dołku
a ty filozofie drewniany kołku
Nic nie czynisz
Zbrodnią kilometry
Zbrodnią nicość
Zbrodnią ta bezczynność
wierność
Zbrodnia na Nas moja?
Czy Twoja?
Jeśli jest siła i moc
Niech Nam da niejedną wspólną noc

4486 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!