Menu
Gildia Pióra na Patronite

To są moje ostatnie już słowa, ostatnie
Wyjęte spod języka, wyszperane z ust
Moje wszystkie, szeleszczące sekrety
Ostatnie są, nikt ich nie zgadnie

Nikt nie powinien znać mych słów
Wyszarpanych, wyciągniętych tak szybko z ust
Poprzeplatane z nadzieją na lepsze chwile
Zapomniały szczęścia, moje słowa ostatnie

Czy pomożesz mi? Kiedy najdzie mnie chęć
Na wypowiedzenie zawsze tego ostatniego
Słowa miłością splecionego
To będą moje, moje, moje słowa nieostatnie

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!