Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postawa Myślenia.

To odkąd poznałem świat, od wtedy jest ta chęć
Chęć do życia, posiadania, bycia kochanym, jedynym
Pożądanie bycia wyjątkowym, czy jestem? Nie wiem
Lecz wiem, iż gdy czegoś się chce, to można spełnić swe sny

To od momentu błahego, nic nieznaczącego w sumie
Zrobiłem z niczego coś, coś, co zamiata Śmieci
Coś, czego nienawidzą solo, a co chwalą w tłumie
Coś mocniejszego od wszystkich używek, przeczytaj, odlecisz

To niedawno się stało, od niedawna trzy szóstki
Prześladują nocą i prześladują dniem
Kontrowersje budzę temu, co ma rozum krótki
Nie Alfa i Omega, lecz wolę mniej głupim zejść.

43 927 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!