Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po Burzy

Tony papierosów wypalane.
Łzy na papier przelewane.
Słowa źle wypowiedziane.
Myśli wciąż nieposkładane.
Serca w smutku rozszarpane.
Wieczory samotnie spędzane.
Telefony odrzucane.
Wiadomości nieodpisywane.
Pulsy serca przyspieszone.
W smutku po kłótni samotnie tone.

3522 wyświetlenia
42 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!