Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czemu ciągle pada deszcz?

To niebo za nas płacze
Smutki nasze zmywa.
I czystym szczęściem się uraczę,
Bo serce z piersi się wyrywa.

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!