Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocne zapiski [cz. 4]

To kolejna z bezsennych nocy,
lecz ja niepogrążony w niemocy,
słowami żalu wokół nie ciskam,
nie płaczę, ale pięści zaciskam.

Widocznie to musiało się stać,
bym mógł znów na nogi powstać,
zrozumieć swe błędy i wady,
by uniknąć duchowej zagłady.

Że mi ciężko, już nie podkreślam,
użalanie się z życia wykreślam,
i prędzej dobytek cały swój oddam,
niż w walce o miłość się poddam.

24 371 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • // obca //

    30 October 2010, 20:51

    śliczne ;)

  • Żelek

    30 October 2010, 13:28

    :)

  • Seneka 18

    30 October 2010, 13:27

    O tak nie poddawaj się...