Menu
Gildia Pióra na Patronite

smutek w sercu

To kolejna noc, gdy płacze moja dusza.
Jego zachowanie do tego mnie zmusza.
Po czterech dniach od zgody wciąż klótnie,
A moje serduszko cierpi okrutnie.
Ten ciągły brak jego obecności w domu,
Czy wogóle podoba to sie komu?
Nasze charaktery bardzo się różnia:
Jego życie to zabawa, a moje jest próżnią.

12 452 wyświetlenia
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!