Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cpt. Sensible

To już ostatni papieros bez dymu.
Ma takie piękne palce-powiedział,
szkoda że obgryza paznokcie.

Po czerwonej karoserii spływa woda.

Mam patent na obsesję seksualną,
receptę na koniec życia.
Oto środki do ujrzenia prawdy-
by było czym się bawić-łudził się dalej

Wysmarowany pomysł i kokietki z sieci,
afrykańskie księżniczki odsysające naiwnych.

Ludzie biegną jak apetyczne kalarepki po zboczu górki.

Aaa, byłaś w Japonii-jakże tam wygląda marzec i
Świątynia Ryutaku Ji?

Może pomylę psa z czajnikiem,
piwo z deszczem.
Kołysanie muzyki bioder dziewcząt z
tańcem śmierci.

Gdy archiwum umysłu nie wymaga siliconu vs kevlar,

czuję błogość.

497 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!