Menu
Gildia Pióra na Patronite

To brzmi jak bajka
Jednak prawda to prawa

Do dziś
Krzywię się na dźwięk
Imienia tego

Do dziś
Przychodzą dawne chwile
W najmniej oczekiwanych momentach

Do dziś
Nie odnalazłam znów
Szczęścia

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!