Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęskniłam za miłością
i wyobrażałam sobie jej twarze.

Biegły lata

-- a ona wciąż
zmieniała oczy i usta,

były więc chmurne,
które pieściły mocno

i te, co nieśmiało łypały
spod powiek, kradnąc w locie
pocałunki...

Tęskniłam za miłością dopóty,
dopóki nie przybrała wyrazu
Twojej twarzy.

9592 wyświetlenia
157 tekstów
5 obserwujących
  • Poleńka

    30 May 2014, 15:56

    Dziękuję za opinię, pozdrawiam.