Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię...Gdy nie ma Cię przy mnie,
aż po kres swego istnienia.
Tęsknię...Nawet gdy jesteś,
tak jak za słońcem,za deszczem.
Wśród tłumu szukam Twych oczu,
Twego spojrzenia i na nowo
zatapiam się w swych marzeniach.
Myślami gonię każdą chwilę,
każde Twe ulotne westchnienie
i tęsknić nie przestaję...
I w tęsknotę myśli swe zamienię

4449 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!