Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teraz i ciągle myślę o Tobie ...

Teraz i ciągle myślę o Tobie
odkąd Cię znam utkwiłeś mi w głowie
co więcej w niej nikomu nie powiem
póki się sama niczego nie dowiem
może się spełni chociaż w połowie
marzenie nagrane w mej chorej głowie

1202 wyświetlenia
16 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!