Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzyczą!

Te najcichsze cisze
Swą ciszą przeniknione
Jakby w ogniu piekielnym
Bezlitośnie palone
Spójrz w moje oczy
I wyczytaj ze spojrzenia
Jak wiele jest we mnie
Zakrzyczanego milczenia

936 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!