Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koło

Te koło pędzi,
ja zamiast biegnąc,
napędzać je,
uciekam przed nim,
dogonić chcę.

2610 wyświetleń
32 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!