Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tańcz

Tańcz

tańcz ze mną
obejmij dłońmi
przytul serce
do serca
niechaj mocniej zabiją
echem poniosą
naszą miłość
od wonnych traw
aż po wierchy gór
niech sam Bóg
usłyszy głos
kochających się dusz

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!