Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

tam na dole
w niebieskim pudełku
jest całe moje życie
jest zdjęć kilka
i trzy smutki
Twoja czerwona szminka
i kawałki miłości

tam na dole
w niebieskim pudełku
siedzę mały ja
pozytywka gra.
mały ja
mały
ja

58 wyświetleń
1 tekst
3 obserwujących
  • PaTT

    26 July 2013, 20:48

    piękne, pozdrawiam

  • Gaia

    6 January 2013, 21:02

    pozytywki
    pajacyki czyjeś jak śmiechoecho
    z durnej naiwności
    dla okruchów
    co bolą...

    Żatrzymały mnie te wersy. Ładnie :)